Tagrenovering og andet tagarbejde i høj kvalitet

Skal du bruge en specialist i tagrenovering eller reparation af tag? Tømrerfirma M. Andersen har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Vi er beliggende i Snestrup på Fyn, og derfor har vi mange kunder fra Odense N, Næsby og resten af lokalområdet.

Renovering af tag – både store og små reparationer

Om der er tale om et helt nyt tag, tagreparation eller en tagrenovering, er vi naturligvis behjælpelige, da vi ham mange års erfaring med tagrenovering Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste bliver set efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Hvad koster et nyt tag? Få et gratis tilbud på en tagrenovering

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Vores priser på et tagrenovering svinger alt efter størrelsen og materialet på det nye tag. Vi vejleder og rådgiver dig gerne om en god pris, valg af materialer m.m. og kommer altid ud for at besigtige din opgave, før vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud på tagrenovering, tagservice og tagreparationer.​ Du er altid velkommen til at ringe på 22 267 667​​ eller skrive en mail på info@tomrermandersen.dk.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 22 267 667 eller sende en e-mail til info@tomrermandersen.dk  Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Håndværker.dk

Kan kun varmt anbefale både M.Andersen som en ansvarsfuld og pligtopfyldende tømrer, men også det professionelle arbejde der udføres.

Claus

Via Håndværker.dk

Morten har stået for at lave nyt tag på vores udestue. fra termotag til tagpap. Alt lige fra første skridt er gået som smurt og vi står tilbage med et resultat som lever helt op til vores forventning!​

Bjarke

Via Håndværker.dk

Har fået skiftet udvendige døre og vinduer af Tømrerfirma M. Andersen. Alt gik som planlagt uden nogen form for ubehagelige overraskelser. Kan varmt anbefales.

Morten

Via Håndværker.dk

​Skal vi ringe dig op?

Snak med os for at komme

igang med dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Andersen Tømrerfirma ApS

Tømrerfirmaet M. Andersen er en kompetent håndværksvirksomhed med lang erfaring i at bygge med fokus på kvalitet og fleksibilitet.

Kontakt

Spurvelundsvej 3, 5270 ODENSE N