Udskiftning af vinduer – produkter i høj kvalitet

Skal du have udskiftet dine døre og vinduer? Vi udfører montering og udskiftning af vinduer og døre i allerhøjeste kvalitet. M. Andersen Tømrer-entreprise udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal du have helt nye vinduer eller nye døre, klarer vi også det.

Vi udfører udskiftning af vinduer på Fyn, fx kommer vi meget i Odense N og Næsby. Vores kunder er både private og erhverv – hvilket betyder, at vi både kan påtage os store og små projekter.

Rådgivning om montering og udskiftning af vinduer

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye ruder skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

​Nye døre og vinduer giver lys, god energi og velvære. Samtidig kan du spare en masse penge på varmeregning med nye vinduer og døre med god isolering. Der er mange valg når drømmen skal opfyldes. Derfor står vi til rådighed med råd og vejledning når den rigtige beslutning skal træffes.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af døre og vinduer svinger alt efter, hvor stor opgaven er og, hvor mange vinduer det drejer sig om. Uanset hvad får du en god pris og kvalitet for pengene. Vær også opmærksom på mulighederne for tilskud, fx via håndværkerfradraget.

Du er velkommen til at ring og høre mere om vores tilbud på 22 267 667 eller skrive en e-mail til info@tomrermandersen.dk.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 22 267 667 eller sende en e-mail til info@tomrermandersen.dk  Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på Håndværker.dk

Kan kun varmt anbefale både M.Andersen som en ansvarsfuld og pligtopfyldende tømrer, men også det professionelle arbejde der udføres.

Claus

Via Håndværker.dk

Morten har stået for at lave nyt tag på vores udestue. fra termotag til tagpap. Alt lige fra første skridt er gået som smurt og vi står tilbage med et resultat som lever helt op til vores forventning!​

Bjarke

Via Håndværker.dk

Har fået skiftet udvendige døre og vinduer af Tømrerfirma M. Andersen. Alt gik som planlagt uden nogen form for ubehagelige overraskelser. Kan varmt anbefales.

Morten

Via Håndværker.dk

​Skal vi ringe dig op?

Snak med os for at komme

igang med dit projekt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Andersen Tømrerfirma ApS

Tømrerfirmaet M. Andersen er en kompetent håndværksvirksomhed med lang erfaring i at bygge med fokus på kvalitet og fleksibilitet.

Kontakt

Spurvelundsvej 3, 5270 ODENSE N